Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010
I will now share with you one of my grandmums great recipes!
Flatfish filé in dill sauce
6 hg flatfish or any other with fish like cod or perch
2 tsp salt
1 tbsp white wine vineger
3 dl cream, can take milk for a more light alternative
1 fish extract cube
1 dl finely chopped dill
2 tbsp flour
Do like this:
Pure together cream, vineger and add salt, extract cube and the dill. (I added some white pepper to give little more taste) When it have been simming for some minutes add flour that you have been diluted with some water, this is to make the sauce thicker.
Lay down the filé and keep simmer for some minutes.
Afiyet Olsun!! Bon Appetit!! Smaklig måltid!!
Gud imorgon är sista dagen innan helg och gud så skönt de skall bli. De blir en helg med massa städande och solande. Allt skall fixas innan vi flyttar på onsdag! Så nästa vecka blir tuff för när vi har flyttat skall de tapetseras, möbleras och städas...
Sitter på balkongen i solstolen med blå händer. För på förmiddagen var vi i skogen och plockade blåbär. Första gången för Gökhan men han var ändå snabbare än mig på att plocka. Letade efter svamp också men de var inte lika lyckat....
Mĺ | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|