Direktlänk till inlägg 21 februari 2011
Beşamel soslu Firin Makarna
1 paket pasta (500 g)
750 g grated cheese
2 tbsp margarin
2 tbsp flour
5 dl milk
salt, black pepper
2 tbsp oli
Boil the pasta for 8-10 minutes and let it rest. Under the time melt the margarin and pour in the flour so it become a dough, then you pour in the milk little by little and whip it hard, finally add some salt and blackpepper. Whip it untill it becomes darker and thick sauce.
When the sauce is done you mix the pasta and 500 g cheese and the the sauce, lay it in a ovenproof dish that you have preparing with oli. Last touch before going in oven you pour on the 250 g cheese that is left. Leave it in oven on 200 degrees untill it gets golden brown. (We also put parsley in the gratin which fits in very good!)
Afiyet Olsun!! Bon Appetit!! Smaklig måltid!!
Gud imorgon är sista dagen innan helg och gud så skönt de skall bli. De blir en helg med massa städande och solande. Allt skall fixas innan vi flyttar på onsdag! Så nästa vecka blir tuff för när vi har flyttat skall de tapetseras, möbleras och städas...
Sitter på balkongen i solstolen med blå händer. För på förmiddagen var vi i skogen och plockade blåbär. Första gången för Gökhan men han var ändå snabbare än mig på att plocka. Letade efter svamp också men de var inte lika lyckat....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | |||||||||
|